Eldsberga Pizzeria

Information angående COVID-19 / Coronavirus

I osäkra tider som dessa tycker vi på Eldsberga pizzeria att det är viktigare än någonsin att vi respekterar och tar hand om varandra. Våra kunders säkerhet är väldigt viktiga för oss och därför har vi behövt ta till åtgärder för att undvika smittspridning. Dessa åtgärder är tillfälliga och gäller tills situationen med COVID-19 / Coronavirus är stabil.

För att undvika smittspridning har vi bestämt oss för att tillfälligt sluta med serveringar. Man kan alltså inte äta i lokalen för tillfället. Hämtning och hemkörning påverkas inte.

Vid hemkörning så kommer beställningen inte att levereras fram till dörren som den vanligtvis brukar. Istället får kunden gå ut och hämta sin beställning vid bilen där betalning sker som vanligt.

I lokalen finns det alltid tillgänglig handdesinfektion innanför dörren som vi skulle vara tacksamma för om ni använde. Vi vill även undvika större folkmassor genom att endast tillåta max 5 personer samtidigt i lokalen. Vi är tacksamma för om resterande kunder kan tänka sig att vänta utanför så länge, för allas säkerhet.

Ta hand om er!
Personalen på Eldsberga pizzeria